De nye kjøkkentrendene

I det siste har vi tilbrakt mye tid hjemme – men vi har også benyttet anledningen til å utforske norsk natur. I det moderne kjøkkenet smelter begge disse tendensene sammen. Benytt anledningen til å nyte bølgende tre, glassets krusninger og organisk myke former hjemme på ditt eget kjøkken.

Med naturen som formgiver

Avrundede former, levende eikefiner og en forhøyet møbelfølelse skapt av rammer skaper et kjøkken som føles levende – og gir rom for livet.

Kjøkkenøy 2.0

I naturen er det ingen rette vinkler eller harde kontraster. Det er det heller ikke i Sigdal sin nye kjøkkenserie Signatur Favn. De avrundede hjørnene på kjøkkenøya gir kjøkkenet et mykt uttrykk og den flytende benkeplaten forsterker følelsen av letthet.

Lite og effektivt

Signatur Favn passer også på et mindre kjøkken. Glatte eikedører, enhetlig benkeplate og sprutbeskyttelse samt bølgete vitrineskap gir et rolig og sammenhengende inntrykk.

Håndplukket

Serien inkluderer fire benkeplater som passer ekstra godt inn sammen med resten av Signatur Favn. Laget av kvartskompositt eller laminat, i naturens egne toner og mønstre.

Levende glass

Det bølgende glasset i vitrinedørene er laget med tanke på bølger som treffer strandlinjen. Tynne sorte aluminiumsrammer og hengsler i samme farge gir et enhetlig og sobert uttrykk.

Artikkelen er publisert med tillatelse fra https://www.sigdal.com/

Forfatter: sigdal.com

Dato: 29.04.2022