Om oss

Grønnbolig er murhus!

Drømmer du om å bo i et stille, svalt hus med godt inneklima?

Ønsker du deg et hus som er tilnærmet vedlikeholdsfritt og som ikke må skrapes og males med jevne mellomrom? Ønsker du deg et lekkert hus med stilren design? Da bør du velge et murhus fra Grønnbolig! 

Murhus fra Grønnbolig er meget behagelige å leve i og krever et minimum av vedlikehold. Velger du en bolig fra Grønnbolig vil du være sikret et hus med meget gode kvaliteter og tidsriktig design som holder i generasjoner.

Murmestere med lang erfaring

Våre murmestere bygger Grønnbolig med velkjente og utprøvde metoder som har vist seg å holde mål i generasjoner. 

Grønnbolig legger også stor vekt på å bruke norske anerkjente leverandører som NorDan, Sigdal og Flexit. Du som byggherre får dermed høy standard og god kvalitet på en av de virkelig viktige investeringene som gjøres i livet.

Kvalitet og design

Det skal være en helt spesiell opplevelse å bygge sitt eget murhus. Det skal tas mange viktige beslutninger, men det skal også være inspirerende og moro.

Det er satt kompromissløst fokus på gjennomført kvalitet, håndverksmessig så vel som i valg av materialer og innredning.

Dertil kommer et kreativt og funksjonelt design, inne som ute. Vi murer rammene opp omkring dine ønsker og behov. “Bygg i mur – lev det gode liv”